Fabriek

Onze moderne fabriek in Emmen is computer gestuurd met de allernieuwste machines en precisie.

Productie

De fabriek produceert kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien op basis van DECEUNINCK-profielen. Wij produceren alle kozijnen op maat voor de Nederlandse markt. Onze moderne fabriek in Emmen is computer gestuurd met de allernieuwste machines en precisie. Ook maken wij gebruik van de allernieuwste las techniek (zie onderstaande video). Vanaf de order intake tot en met het instellen van de diverse machine gestuurde onderdelen in het productieproces wordt er gebruik gemaakt van slimme software. Dit resulteert in een zeer efficiënt productiesysteem, minimaliseert fouten en heeft een zeer hoge leverbetrouwbaarheid tot gevolg.

Waarom kiezen voor sknn?

Wij van SKNN Kunststof streven naar een 100% klant tevredenheid. De kozijnen van SKNN zijn scherp geprijsd, waardoor wij altijd een goede prijs-/kwaliteitsverhouding kunnen realiseren.

Maatwerk kunststof kozijnen

Ben je op zoek naar kunststof kozijnen, maar is de afmeting of het ontwerp niet standaard? Bij SKNN stel je zelf heel eenvoudig je maatwerk kozijnen of deuren samen.

Voordeuren/kozijnen

Uw voordeur is het visitekaartje van uw woning. U kunt kiezen uit een ruime selectie aan basisdeuren, deze kunt u vinden onder het kopje Deuren. De deuren hebben allemaal een vaste SKNN prijs.

Een kijkje in onze fabriek

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct een offerte aanvragen? Dat kan! Stuur ons een e-mail:
iptv player -

instagram volgers kopen echte

-

spoed loodgieter rotterdam