Profielen & kleuren

Afstel informatie


SKNN levert standaard de kozijnen met Dubbel glas HR++ met een waarde van 1.1 KW. Dit is momenteel het beste dubbel glas met het hoogste rendement. uiteraard is het ook mogelijk om bij SKNN de optie Driedubbel glas toe te passen. Driedubbel glas HR+++ is een glassoort dat steeds populairder wordt. Veel nieuwbouwprojecten maken alleen nog maar gebruik van driedubbel glas HR+++. Dit heeft met name te maken met de betere isolatie die Driedubbel HR+++ glas biedt ten opzichte van dubbel glas en enkel glas. Daarnaast gaat Driedubbel glas HR+++ gemiddeld dertig jaar mee, het is dus een investering in de toekomst.

Alle kozijnen die geleverd worden door SKNN zijn van optimale kwaliteit en altijd voorzien van stalen kokers zoals op de afbeelding te zien is. door de extra hoeveelheid aan isolatie kamers in het profiel, draaikiep en deuren is het kozijn van SKNN zeer goed geïsoleerd.


PCD-82 XT (Blok-profiel)


Milieuvriendelijk en duurzaam.. Dat zijn, naast economische aspecten zoals gunstige prijs industriële verwerking en maatwerk in aanlevering, de drijfveren van onze onderneming. Deze zijn bepalend van grondstof inkoop en gebruik, naar constructie en productie tot aan verkoop en klantondersteuning.

Kwaliteit
Thermischeisolatie
EnergieprestatieNorm (EPN)
Onderhoudsgemak
Inbraakveiligheid
Geluidsisolatie


Hieronder de standaard kleuren met houtnerf die SKNN levert zonder meerprijs

Kleuren

Kleuren

Ral 9010, wit
Ral 9001, crème
Ral 6009, donkergroen
Ral 6064, Monumentengroen
Ral 5011, staalblauw
Ral 5004, monumentenblauw
Ral 3011, Rood
Ral 3005, wijnrood
Ral 7016, antraciet
Mahonie
Golden Oak

Offerte aanvragen