Waarom Kunststof

Waarom de kunststof kozijnen van SKNN?

Er zijn veel verschillende kleuren mogelijk. Door de UV bestendigheid vervagen de kleuren over zeer lange periode nagenoeg niet. Ook dragen de kunststof kozijnen bij aan de beveiliging van uw woning, alle kozijnen zijn voorzien van het Politiekeurmerk‚ Veilig Wonen‚ dit omdat zij voldoen aan inbraak werende eisen. De kozijnen van SKNN zijn bovendien scherp geprijsd, waardoor wij altijd een goede prijs-/kwaliteitsverhouding kunnen realiseren.

Zoals gezegd, hebben kunststof kozijnen vele voordelen ten opzichte van de houten kozijnen. Ze zijn namelijk qua uiterlijk niet meer te onderscheiden van houten kozijnen. Wel blijken ze over een periode van 25 jaar vele malen sterker en voordeliger. Doordat ze goed isoleren en bovendien recyclebaar zijn, is de keuze voor kunststof kozijnen ook een milieubewuste keuze. Waar kozijnen van hout na verloop van tijd verslechteren door weersinvloeden, gaan kunststof kozijnen veel langer mee. Alle kozijnen van SKNN kunnen worden voorzien van de nieuwste functionele opties, en door de vele toepassingsmogelijkheden kunt u de kleur en het type glas volledig naar uw smaak uitzoeken.


LB-profiel


De LB -profielen die SKNN verwerkt zijn vorm- en slagvast, goed isolerend, zowel thermisch als geluid en in alle kleuren verkrijgbaar.

Milieuvriendelijk en duurzaam.. Dat zijn, naast economische aspecten zoals gunstige prijs industriële verwerking en maatwerk in aanlevering, de drijfveren van onze onderneming. Deze zijn bepalend van grondstof inkoop en gebruik, naar constructie en productie tot aan verkoop en klantondersteuning.


PCD-82 XT


Gemakkelijk energie besparen, bij toepassing van‚ warm Edge glas.

Optimale bescherming tegen weer en wind.
Vermijding van koude overbruggingen.
Perfecte warmte- en geluidsisolatie.
Betrouwbare veiligheid en inbraakwerendheid.
Gegarandeerde stabiliteit
Nooit meer schilderen en onderhoudsarm
Veelvoud aan kleuren en vormen.

Thermische isolatie

Het verwarmen van een woning kost veel energie. Isoleren is daarom een must. Kunststof kozijnen zijn daarom een perfecte keus. Kunststof is van nature een isolerend en dus ook warmte-isolerend materiaal. Het meerkamersysteem van de kunststof profielen garanderen een uitstekende isolatiewaarde. De uitstekende thermische kwaliteiten leveren behalve wooncomfort ook een energiebesparing op. Een financiële meevaller voor de gebruiker en goed voor het milieu.


EnergiePrestatieNorm (EPN)

Het toepassen van kunststof draagt bij aan het halen van de energie prestatienorm (EPN), die de overheid verplicht stelt bij bouw, verkoop of verhuur van woningen. Het is van belang om de CO2-uitstoot te verminderen om zo klimaatverandering tegen te gaan.


Onderhoudsgemak

De kunststof profielen zijn vrij van groot onderhoud. Het materiaal is vuilafstotend, weerbestendig en bestand tegen corrosie. Kunststof rot niet. Schilderen en oliën behoren definitief tot het verleden. Reken maar uit; alle jaren waarin de profielen zonder extra onderhoud een onstuimig klimaat trotseren en het antwoord is duidelijk. Met deze lage onderhoudskosten levert dat u kostenvoordeel op.


Inbraakveiligheid

De kunststof profielen worden standaard versterkt. Deze extra barrière zorgt ervoor dat de sluitplaten nog moeilijker bereikbaar worden.


Geluidsisolatie

Naast de beglazing zijn ook de isolerende eigenschappen van kunststof belangrijk. De eigenschappen van kunststof worden versterkt door het vijfkamersysteem en het maximaal contact oppervlak van de dichtingen. Zo houdt uw kunststof kozijn de overtollige decibels buiten.

Offerte aanvragen